SporTóni Rendezvényszervező egy olyan mobil játszótér, amelyik a kívánt helyszínen, a meghatározott célközönség számára biztosítja a különleges kikapcsolódási lehetőségek végtelen tárházát.

A programot bárki megrendelheti, aki egy különleges élményt kíván nyújtani vásárlóinak, ügyfeleinek, munkatársainak, barátainak vagy rokonainak.

A teljes koncepció kidolgozásával, vagy akár csak apró ötletek becsempészésével a folyamatos megújulásra törekszünk, mert fontosnak tartjuk, hogy a résztvevők mindig új élményekkel gazdagodjanak.

A program alkalmas kereskedelmi és céges rendezvények színesítésére, gyerekprogramok lebonyolítására, csapatépítő tréningek támogatására.

Munkánk során megrendelőinket és vendégeinket szeretnénk kiszakítani a hétköznapokból, olyan élménnyel gazdagítani, amire vissza lehet emlékezni, amiről lehet beszélni.

Cégünk fiatal, dinamikus testnevelő tanárokból, rekreációs szervezőkből, animátorokból, personal trainer-ekből, műszaki szakemberekből áll. Hosszú évek óta foglalkozunk szabadidős programszervezéssel. Tapasztalatunkat, ismereteinket és ötleteinket szeretnénk elsősorban az Ön szolgálatába állítani.